Effekt Eltjänst AB är behöriga elektriker i Kungsbacka som är experter på alla typer av installations- och servicearbeten. Företaget etablerades i Kungsbacka år 2015 och i dagsläget är vi 5 anställda. Effekt Eltjänst är en behörig elfirma, vilket betyder att vi följer och lever upp till de behörighetsregler som Elsäkerhetsverket ställer för att kunna hantera el och elinstallationer på ett säkert och korrekt sätt. På så sätt kan du alltid känna dig trygg när du anlitar oss. Vi är dina nya elektriker i Kungsbacka med omnejd.

Vad vi erbjuder

Vi har kunskapen och erfarenhet som krävs för att, på ett effektivt sätt, utföra tjänster inom områden som installation- och service. Hit räknar vi arbeten inom exempelvis el, tele, data, fiber och styrteknik. Vår omfattande kunskap och vårt stora utbud av tjänster gör att vi kan fungera som er nya fullserviceleverantör av tjänster inom installation och service. Vi kan tillsammans gå igenom vilka tjänster ni har behov av för att sedan utforma paketlösningar som passar för just er. Det gör oss till en flexibel och rörlig leverantör. Vi är lyhörda och sätter alltid ert behov i första rummet.

Vi kan exempelvis hjälpa privatpersoner och företag att; installera ny belysningsarmatur, dra om befintliga elledningar och sköta nyinstallation av exempelvis tvättmaskiner och diskmaskiner. Vi installerar även så kallade ”intelligenta hus” som är centralstyrda via tex. KNX.

Vi kan också assistera vid indragningen av fiber i fastigheten. På så sätt får ni tillgång till ny och bättre teknik med ett större utbud av tjänster. Det kan exempelvis handla om en snabbare internetanslutning eller ett ökat utbud av medietjänster såsom digital-TV och olika typer av ljudanläggningar som ansluts till internet.

Om ni på företaget eller i hemmet har utrustning som använder sig av styrteknik ser vi till att de fungerar som de ska och att ni får ut det ni vill av era produkter och maskiner. Det kan exempelvis vara olika typer av motorsystem och klimatstyrningar. Motorsystem kan styra olika pumpanläggningar och klimatsystemen sköter i regel lufttillförselsen och levererar frisk luft till fastigheten. Vi kan även underhålla systemen och göra löpande kontroller för att se att allting fungerar som det ska.

Vi har stor erfarenhet av att arbeta med såväl privata bostäder som villor och lägenheter som kontor, restauranger och andra offentliga miljöer. Vi arbetar också mycket med belysningsdesign och hjälper dig att få till det perfekta visuella intrycket.

Effekt Eltjänst – behöriga elektriker i Kungsbacka och Göteborg.